Ga naar hoofdinhoud
Wie komt ons team versterken?

Bij ZWS zijn wij voortdurend opzoek naar (zelfstandig) werkende schoonmaak(st)ers voor zowel parttime als fulltime functies op verschillende locaties in Nederland. Ook deze maand hebben wij een aantal interessante vacatures die wij graag onder de aandacht willen brengen. Zit jouw toekomstige baan in de schoonmaakwereld hier tussen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

 

Schoonmakers omgeving Leiden

Schoonmakers in de omgeving van Leiden opgelet. Voor een leuk, hardwerkend team zijn wij nog op zoek naar diverse schoonmakers om het team mee uit te breiden. Wij zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is van maandag t/m vrijdag in de avonduren. De werktijden zijn van 16:30 – 18:30 uur.

 

Winkelschoonmaak

Heeft u ervaring met het schoonmaken van winkelpanden? Dan is deze functie echt iets voor u! Voor een winkel in Leiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaker die hier van maandag t/m vrijdag één uurtje kan komen schoonmaken. De werktijden voor deze functie zijn flexibel. Er kan schoongemaakt worden na 17:30 uur of voor 09:00 uur.

 

Ervaren en spontane schoonmaakmedewerker

Voor een bedrijfspand midden in het centrum van Leiden zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. Het gaat om een functie voor in totaal zeven uur per week. De werktijden zijn ’s avonds, na 17:00 uur. Bent u de ervaren en spontane schoonmaakmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Schoonmaak in de middaguren

Bent u een ervaren schoonmaker en heeft u momenteel de middagen vrij? Dan hebben wij iets leuks voor u! Voor een bedrijfspand in Leiden zijn wij momenteel nog op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor vijf middagen per week. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en u werkt van 16:00 – 17:30 uur.

 

Solliciteren? Neem contact op.

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over één of meerdere functies? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij willen u maar al te graag aan ons enthousiaste team van schoonmakers toevoegen. Laten we een keer kennis maken om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet tot gauw!