Ga naar hoofdinhoud

Versterk ons team!

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en enthousiasme kenmerken familiebedrijf ZWS al 56 jaar. Werken bij schoonmaakbedrijf ZWS betekent samenwerken bij lokale opdrachtgevers, waarin flexibiliteit en professionaliteit voorop staan.

vacature schoonmaakster
corona-proof kantoor

Voordelen van werken bij ZWS

  1. Erkend leerbedrijf

ZWS is een erkend leerbedrijf. Wij leiden mensen op en ons ervaren personeel leert nieuwe mensen graag de fijne kneepjes van het vak.

  1. Fijne werksfeer

Wij vinden een fijne werksfeer erg belangrijk. Daarom zijn wij altijd eerlijk en transparant naar zowel onze klanten als onze medewerkers. We zijn erg flexibel in het aanvragen van vrije dagen en het ruilen van diensten. Daarnaast zorgen wij voor passende bedrijfskleding, zodat jij goed je werk kunt doen. Ten slotte heb je kans op een eventuele bonus.

  1. Samenwerken

Bij ZWS werken we in teamverband. Je zal dus nooit in je eentje naar een klant gaan. Omdat wij een goede samenwerking binnen teams zo veel mogelijk willen stimuleren, hebben wij een personeelsvereniging waar onze werknemers lid van kunnen worden. Hiermee willen wij de vereniging en saamhorigheid onder onze werknemer stimuleren, zodat iedereen zich comfortabel voelt met elkaar.

  1. Diversiteit

Wij faciliteren verschillende (schoonmaak)diensten, waardoor het werken bij ZWS erg divers is. Zo verzorgen we de reguliere schoonmaak bij lokale opdrachtgevers in bijvoorbeeld kantoorgebouwen of scholen, maar regelen we ook interne (bedrijfs)verhuizingen of bedrijfscatering. Je kunt dus aan de slag met hetgeen wat het beste bij jou past!

  1. Digitalisering

Wij hebben een eigen ZWS-app waarin werknemers al hun werkgerelateerde zaken kunnen regelen. Denk hierbij aan het bestellen van materiaal en bedrijfskleding, ruilen van diensten, vrij vragen en het inzien van loonstroken. Bovendien bevat de app een chatfunctie waarmee werknemers met elkaar kunnen communiceren. De app is transparant en zorgt voor een makkelijke gang van zaken en snelle communicatie.

Onze vacatures

Vacature

VACATURE: Schoonmaken in Leiden (nabij CS)

Ben je op zoek naar een flexibele baan in hartje Leiden? Wij zoeken een enthousiaste…

Lees meer
Vacature

VACATURE: Schoonmaken in Leiden-West

Voor een pand in Leiden-West zoeken wij een nieuwe aanvulling op ons schoonmaakteam! Zijn we…

Lees meer
Vacature

VACATURE: Schoonmaken in Roomburg, Leiden

Wij zijn op zoek naar een dagelijkse schoonmaakkracht voor een bedrijfspand in Roomburg, Leiden. Kom…

Lees meer