Skip to content
Voordelen van een schoon kantoor

Er zijn vele oorzaken te benoemen die productiviteit en efficiëntie van uw werknemers doen toe- of afnemen. Eén van de belangrijkste oorzaken is een schoon of vies kantoor. Een schoon kantoor draagt bij aan productieve en gelukkige werknemers. Een vies kantoor zorgt vanzelfsprekend voor het tegenovergestelde. Wist u dat een schoon kantoor nog veel meer voordelen met zich meebrengt voor u en uw werknemers? Wij bespreken deze dan ook graag.

Draagt bij aan vermindering van stress

Wanneer een kantoor strak georganiseerd is en goed wordt schoongehouden, zullen medewerkers minder stress ervaren. Wanneer de ruimte goed georganiseerd is, is het eigen werk dat vaak ook. Een clean-desk policy kan hieraan bijdragen. Geen troep op de bureaus en altijd een opgeruimde en frisse uitstraling van uw kantoor.

Een schoon kantoor werkt tijdbesparend

Werken in een vies kantoor geeft zorgen en roept irritaties op. Wanneer het kantoor vies is, zijn medewerkers meer tijd kwijt aan het schoonmaken en opruimen dan dat zij tijd hebben voor de dagelijkse werkzaamheden. Dit resulteert in onnodige verspilling van energie. In een schoon kantoor kunnen medewerkers zich beter focussen op wat echt belangrijk is.

Zorgt voor een betere fysieke gezondheid

Een kantoor is een bron van bacteriën. Helemaal op kantoren die druk bezet zijn en waar 8 uur lang veel medewerkers bij elkaar zitten in hetzelfde gebouw. Werken in een bacterievrije omgeving zorgt voor minder ziektes en dus minder ziekmeldingen. Door te investeren in een goed schoonmaakbedrijf, kunt u de fysieke gezondheid van uw medewerkers sterk verbeteren

Draagt bij aan een betere mentale gezondheid

Zoals al eerder aangegeven zorgt werken in een schone omgeving voor het reduceren van stress bij uw medewerkers. Het draagt bij aan het concentratievermogen, productiviteit en de motivatie.

ZWS helpt u graag bij het schoonmaken en schoon houden van uw kantoorruimte. Neem gerust contact met ons op bij vragen of aanvullende informatie.  Wij zijn zowel telefonisch (071-589 71 43) als per mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) te bereiken.

Solliciteer direct