Skip to content

Vloeronderhoud

Een schone vloer is de spiegel van uw bedrijf. Het is een van de eerste zaken die opvalt wanneer men bij u over de vloer komt. De vloer van uw bedrijfspand kan als het ware gezien worden als het visitekaartje van uw bedrijf. Begrijpelijk dus dat u wilt dat deze er schoon en representatief uitziet.

Het belang van goed vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Onderhoud en reiniging van uw vloer verlengen niet alleen de levensduur, maar voorkomen ook (blijvende) schade en zorgen voor een representatieve uitstraling.

Wij gaan elke uitdaging aan

Het onderhoud en de reiniging van uw vloer vraagt om kennis en vakmanschap. ZWS heeft een ruime ervaring in het reinigen en onderhouden van allerlei verschillende soorten vloeren. Wij verzorgen het vloeronderhoud voor zowel harde vloeren (natuursteen, keramisch, pvc, marmoleum/linoleum, hout etc.) als zachte vloeren (tapijt en matten etc).

Schoonmaak van iedere vloer

Wij bieden een gepaste onderhoudstechniek voor vrijwel iedere vloer:

  • linoleum (artoleum en marmoleum)
  • natuursteen (terrazzo, marmer, travatin)
  • industriële vloeren
  • betonvloeren
  • pvc-vloeren
  • tapijten

Herstellen van vloeren

Ook voor herstel van uw vloer kunt u bij ZWS terecht, ons personeel is vakkundig opgeleid en komen langs op een moment dat u het beste uitkomt. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen om zo de meest hardnekkige aanslag en vlekken van de vloer te verwijderen. Elke vloer heeft weer een andere aanpak nodig. Door onze expertise in te schakelen weet u dat uw vloer de zorg en de aandacht krijgt die het verdient. Een slecht onderhouden vloer kan zorgen voor onherstelbare schade. Laat uw vloer op een regelmatige basis controleren om zo onnodige kosten en werkzaamheden te voorkomen.

Vloeronderhoud en reinigen van vloeren

Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag welke aanpak het best bij uw situatie past.

OFFERTE AANVRAGEN