Skip to content
Het is zomervakantie! Tijd voor een grondige schoonmaak in het onderwijs.

De zomervakantie is net begonnen, alle leerlingen zijn natuurlijk blij dat het eindelijk zover is! U als facilitair manager wilt natuurlijk ook onbezorgd genieten van de vakantie. Hoe fijn is het als u aan het einde van de vakantie terug komt en het nieuwe seizoen begint in een schone werk- en leeromgeving? Kortom tijd voor een grondige zomer schoonmaak en het onderhoud daarvan!

Zorg dat uw school scoort op schoonmaak en hygiëne 

Elke school heeft als doel om op alle punten hoog te scoren, en daar is hygiëne ook één van. Door de drukte kan het schoonmaken wel eens vergeten worden, terwijl u hier wel naar streeft. Een schone school geeft een verzorgde uitstraling, maar belangrijker nog is dat met goede hygiëne het ziekteverzuim kan tegengaan en leerlingen beter presteren.

Grondige zomerschoonmaak in het onderwijs  

Nu de zomervakantie in de meeste regio’s is begonnen, ligt het lesgeven even stil. Dit is de geschikte kans om de hele school een grote en goede schoonmaak te geven! De leerlingen kunnen dan na de zomer met een frisse start beginnen. Om dit goed te regelen is het belangrijk om nu alvast schoonmaakplannen te maken voor als de scholen allemaal weer beginnen. Met het deltavirus in Nederland is het helaas niet verstandig om ouders uit te nodigen om te komen schoonmaken in de klaslokalen. Hoe fijn is het als een professioneel schoonmaakbedrijf de zorg uit uw handen neemt en alles spik en span maakt? ZWS verzekert u dat alles vakkundig en professioneel wordt schoongemaakt.

Na de grote zomerschoonmaak in het belangrijk om dit te onderhouden. Vooral met corona is het nu extra belangrijk om de ruimtes goed te reinigen met als reden om de hygiëne en veiligheid te kunnen garanderen. Wij adviseren dan ook om elke dag de stoelen, tafels, bureaus, deurklinken, dispensers, toiletten, speelgoed, spelletjes en knutselspullen, lichtschakelaars, telefoons, puntenslijpers, kranen, vloeren en gymtoestellen schoon te maken.

ZWS maakt vakkundig en effectief uw onderwijsinstelling schoon

Onze vakkundige medewerkers denken met u mee en zorgen voor een optimaal resultaat. Wij bieden schoonmaak op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding maken wij een schoonmaakplan dat past bij uw wensen en eisen. Het schoonmaakwerk voor uw school is bij ZWS in goede handen.

ZWS ontzorgt u door:

  • Het schoonmaken van klaslokalen, gangen, sanitair en sportruimten;
  • Het aanvullen van sanitaire artikelen en het op peil houden van de voorraad;
  • Het periodiek onderhoud van uw vloeren bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode;
  • Glasbewassing, ook het wassen op hoogte is voor ons geen probleem;
  • Specialistische reiniging, zoals het verwijderen van kauwgom en graffiti.

Geniet van uw welverdiende vakantie en laat ZWS de schoolschoonmaak doen! 

Wij begrijpen volledig dat een schoonmaak meer is dan alleen een doekje over de tafels halen. Bij schoonmaken hoort een professionele aanpak en de specifieke details. Wij zijn daarom graag uw partner op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Mail naar: info@schoonmaakbedrijfzws.nl of bel naar 071 – 58 97 143

Solliciteer direct