Skip to content
Schoonmaakprotocol voor op kantoor

De cijfers van de verspreiding van corona dalen elke dag weer meer. Dit is een goed teken en daardoor kan de Rijksoverheid steeds meer versoepelen. Ondanks dat het steeds beter gaat, is het van belang dat wij extra aandacht blijven besteden aan het goed schoonmaken van kantoorruimtes. Dit is belangrijk om het coronavirus onder controle te houden. Vorig jaar hebben wij een schoonmaakprotocol gedeeld om de corona richtlijnen van de Rijksoverheid te volgen en deze hanteren wij nog steeds. Nog eventjes de belangrijkste aandachtspunten op een rij voor op kantoor.

Contactoppervlakken en aanraakpunten reinigen op kantoor

Met het opkomende Deltavirus is het van belang om de contactoppervlakken en aanraakpunten extra te reinigen na aanraking. Zorg binnen het bedrijf voor voldoende desinfecterende middelen en maak de contactoppervlakken en aanraakpunten meerdere keren per dag schoon. Lichtpunten, deurkrukken, trapleuningen, de telefoon, toetsenborden en niet te vergeten…. de koffiemachine.

Geef onze schoonmakers de ruimte 

Ondanks dat de corona maatregelen versoepelen willen wij als bedrijf nog steeds de 1,5 meter afstand hanteren. Onze schoonmakers dienen, net als andere facilitaire medewerkers, het werk op een veilige manier te kunnen uitvoeren. Om deze reden is het verstandig om de ruimtes die schoongemaakt worden tijdelijk te sluiten voor medewerkers en bezoekers zodat schoonmakers veilig te werk kunnen gaan. Is dit niet mogelijk? Zorg dan voor genoeg beschermende middelen zoals mondkapjes en handschoenen voor de schoonmakers.

Schoonmaken bij u op kantoor

Wilt u ook dat uw bedrijf wordt schoongemaakt door vakbekwame schoonmakers? Neem gerust contact met ons op bij vragen of aanvullende informatie. Je kan ons bereiken via (071-5897143) of per e-mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl).

Solliciteer direct