Skip to content
Wij laten Leiden en omgeving stralen

In de schitterende en historische stad Leiden bevindt zich ons kantoor van Schoonmaakbedrijf ZWS. Met ons brede scala aan schoonmaakdiensten en facilitaire werkzaamheden zetten wij ons dagelijks in om diverse panden in Leiden en omgeving te laten stralen.

Schoonmaakdiensten op maat in Leiden

Bij Schoonmaakbedrijf ZWS begrijpen we dat elk pand uniek is en andere behoeften heeft. Door onze bijna 60 jaar aan ervaring weten we precies aan welke hygiëne-eisen uw pand moet voldoen en welk van onze diensten hierop aansluiten. Voor ieder pand is dit anders, waardoor wij altijd schoonmaakdiensten op maat leveren. Wij maken schoon in onder andere kantoren, winkels, scholen en grote publieke ruimten in de regio Leiden en verder daar buiten.

Compleet schoonmaakpakket

We bieden meer dan alleen schoonmaakdiensten. Bij ZWS zijn we gespecialiseerd in reguliere schoonmaak, specialistische schoonmaak, dieptereiniging, vloeronderhoud, glasbewassing en nog veel meer. Daarbij bieden we ook aanvullende services, zoals catering, kleine en interne verhuizingen en klusjesdiensten. Van Zoeterwoude tot Oegstgeest en van Leiderdorp tot Voorschoten, we komen graag bij u langs om uw facilitaire werk uit handen te nemen. Uiteraard altijd op de momenten wanneer het u uitkomt; of dit nou ’s ochtends, ’s avonds of overdag is.

Leids familiebedrijf

Als echt Leids familiebedrijf vinden wij eerlijkheid, flexibiliteit en empathie ontzettend belangrijk. Zowel richting onze klanten als naar onze medewerkers. Dit zijn waarden die we vanuit onze familie hebben meegekregen. Bij ZWS zijn we voorstander van korte lijnen en snelle communicatie. Daarom neemt iemand van ons altijd de telefoon op als u belt, zodat u snel wordt geholpen. Wij hebben empathie naar onze klanten, denken en leven met hen mee en zijn geïnteresseerd. Als lokaal geworteld schoonmaakbedrijf in Leiden zijn we trots op onze betrokkenheid met onze klanten en ons werk in bijvoorbeeld de karakteristieke grachtenpanden of de bruisende kantoorpanden.

Professionele schoonmaakpartner in Leiden

Voor een professionele en betrouwbare partner in schoonmaakdiensten in Leiden en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. We maken graag kennis om de mogelijkheden voor uw pand te bespreken en tot een geschikte aanpak te komen, geheel op maat gemaakt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wie weet tot snel!

Solliciteer direct