Skip to content

Schoonmaak kantoorgebouwen

Het is algemeen bekend dat werknemers in een opgeruimde en schone omgeving beter presteren. Een schone werkplek is dus erg belangrijk. Wanneer u met meerdere mensen op kantoor zit, schiet het schoonmaken er weleens bij in.

ZWS is vakspecialist in het schoonmaken en onderhouden van uw bedrijfspand. Wij richten ons op het schoonmaken van kantoren, bedrijven, scholen en instellingen in de regio Leiden, Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Delft en Rotterdam.

Schoonmaak van kantoren

Voor schoonmaakwerk op kantoren volstaat doorgaans de reguliere schoonmaak. Hieronder verstaan we de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zoals:

  • Stofzuigen, stofwissen en dweilen;
  • Het droog en nat afnemen van de inventaris;
  • Het stof en spinrag vrij maken van randen en richels;
  • Het nat afnemen van sanitaire ruimtes en pantry’s.

Schoonmaak tijdens of na kantooruren

ZWS biedt verschillende mogelijkheden voor het schoonmaken van uw kantoor. Zo kunnen er dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd maar uiteraard zijn ook wekelijkse of maandelijkse schoonmaak een optie. Daarnaast kunnen we zowel overdag als in de avonduren langskomen om het kantoor schoon te maken.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.