Skip to content
Sanitaire artikelen en voorzieningen van ZWS

Het belang van goede hygiëne in openbare ruimtes en werkomgevingen kan niet genoeg benadrukt worden. Bij ZWS bieden we naast onze schoonmaakdiensten daarom ook een uitgebreid assortiment aan sanitaire artikelen aan die cruciaal zijn voor het welzijn en de gezondheid van iedereen die uw gebouw betreedt.

Een breed assortiment sanitaire artikelen

Bij ZWS hebben we de hoogste kwaliteit sanitaire producten voor u op voorraad. Zo leveren we toiletrolhouders, handdoekautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers, seatcleaners en nog veel meer. Hierbij leveren wij producten van onder andere de merken Vendor en Tork. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw sanitaire voorzieningen op topniveau te houden. U wilt natuurlijk niet zonder bijvoorbeeld toiletpapier, handdoeken of zeep komen te zitten.

Waarom voorraadbeheer essentieel is

Het regelmatig aanvullen van uw sanitaire voorraden is meer dan een kwestie van gemak; het is een essentiële stap in het waarborgen van de gezondheid en veiligheid in uw gebouw. Een tekort aan basismaterialen zoals zeep en handdoeken kan leiden tot een toename van ziektekiemen en bacteriën, wat de gezondheid van uw bezoekers en medewerkers in gevaar kan brengen. ZWS biedt daarom een betrouwbare voorraadbeheerservice aan, zodat u nooit misgrijpt.

Investeren in kwaliteit en zorg

Investeren in kwalitatieve sanitaire voorzieningen is een investering in de mensen die uw gebouw gebruiken. ZWS helpt u graag bij het kiezen van de juiste producten die niet alleen voldoen aan de hygiënenormen, maar ook bijdragen aan een positieve ervaring van uw gebouw. Vul het bestelformulier in op onze website en ontvang een offerte.

 

Solliciteer direct