Skip to content
Papieren handdoekjes beste manier om uw handen te drogen

Wist u dat het drogen van uw handen net zo belangrijk is als het wassen? Bacteriën vermenigvuldigen zich namelijk snel in vocht dus uw handen goed drogen na het wassen is erg belangrijk.Er zijn verschillende methoden om uw handen te drogen. Maar papieren handdoekjes zijn het meest hygiënisch. Waarom dit hygiënischer is en wat de voordelen zijn van het gebruik papieren handdoekjes dat leggen we graag aan u uit.

Verschillende methoden van handen drogen 

Er zijn verschillende manieren om uw handen na het handenwassen te drogen. Zo kunt u gebruik maken van textiel handdoekjes, handdrogers of papieren handdoekjes. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat het drogen van de handen met papieren handdoekjes het meest hygiënisch is. Waarom dit het geval is? Handdrogers met warme lucht zorgen juist voor toename van bacteriën, ze nemen het namelijk niet op maar verspreiden het juist door de ruimte. Wanneer u uw handen met een textiele handdoek droogt worden niet alle bacteriën opgenomen. Daarnaast loopt u het risico dat de handdoek is gebruikt door een voorganger wat ervoor kan zorgen dat u de bacteriën van uw voorganger op uw handen krijgt. Op papieren handdoekjes blijven de meeste bacteriën aan de vezels van het papier plakken. Vervolgens gooit u het papier in de prullenbak en zullen de bacteriën verdwijnen. Dat zorgt ervoor dat papieren handdoekjes van al deze methoden veruit het meest hygiënisch is.

Papieren handdoekjes snelste oplossing voor handen drogen 

Heeft u haast? Ook dan bieden papieren handdoekjes de beste oplossing. Want de handdoekjes zorgen ervoor dat uw handen het snelst drogen. In 10 seconden zullen uw handen met gebruik van papieren handdoekjes droog zijn. Dat is meerdere malen sneller dan bij het gebruik van een handdoek of handdroger.

Bestel uw papieren handdoekjes bij ZWS 

Kiest u voor de meest hygiënische en snelste manier van handen drogen? Bestel vandaag nog uw papieren handdoekjes bij ZWS. Heeft u vragen? Neem contact met ons op wij zijn telefonisch (071-589 71 43) of via de mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) bereikbaar.