Skip to content

Over ZWS

Voor het begin van ZWS gaan we een aantal jaar terug de geschiedenis in, namelijk naar het jaar 1966. Koos Onderwater richtte het schoonmaakbedrijf op met het idee om toegankelijke en professionele schoonmaakdiensten, voornamelijk glasbewassing, te leveren. In al die jaren heeft ZWS zich ontwikkeld naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat nu onder leiding staat van Carola en Kirsten Onderwater, dochters van Koos, en Eric Jansen.

Eerlijk, flexibel en empathisch

Wij vinden eerlijkheid, flexibiliteit en empathie ontzettend belangrijk. Zowel richting onze klanten als naar onze medewerkers. Dit zijn waarden die we vanuit onze familie hebben meegekregen en omdat we ons er erg goed in kunnen vinden, voeren we deze waarden graag door in ons bedrijf. Daarnaast stellen we ons altijd flexibel op en streven we continu naar blije klanten en werknemers. Bij ZWS zijn we voorstander van korte lijnen en snelle communicatie. Daarom neemt altijd iemand van ons de telefoon op als u belt, zodat u snel geholpen wordt. Wij hebben empathie naar onze klanten, denken en leven we met hen mee en zijn geïnteresseerd.

Omdat we een familiebedrijf zijn, zet iedereen vanzelfsprekend zijn schouders eronder. We zetten ons iedere dag met veel enthousiasme in voor onze klanten en lopen soms net een stapje harder waar dat nodig is.

Familiair schoonmaakbedrijf

Omdat we een familiebedrijf zijn, zet iedereen vanzelfsprekend zijn schouders eronder. We zetten ons iedere dag met veel enthousiasme in voor onze klanten en lopen soms net een stapje harder waar dat nodig is.

Het ZWS van nu

Waar ZWS in 1966 begon als een klein schoonmaakbedrijf is het nu uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf met honderd medewerkers. Carola ging direct na haar school bij het familiebedrijf werken, Eric sloot in 1995 aan en Kirsten vergezelde hen in 2006. Onze werknemers zijn onwijs verschillend. Om een beeld te schetsen van de verscheidenheid: we hebben studenten in dienst die naast hun studie schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren als bijbaan, maar ook 60plussers die vast bij ons in dienst zijn. Zo ontstaan er mooie gesprekken en vinden collega’s het prettig samenwerken met elkaar.

Wij werken voor