Ga naar hoofdinhoud
Op zoek naar een bijbaantje? Kom schoonmaken!

Ondanks de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen wil je natuurlijk wel leuke dingen blijven doen tijdens de zomermaanden. Dan komt een zakcentje vast goed van pas. Dus heb je tijd over en wil je wat bijverdienen? Kom schoonmaken bij ZWS. Wist je dat schoonmaken een van de best verdiende bijbaantjes is? Wij vertellen je graag welke voordelen het nog meer voor je heeft.

Voordelen van een bijbaantje in de schoonmaak

Een bijbaantje als schoonmaker kent vele voordelen. Na een lange avond stappen heb je de volgende dag misschien niet per se zin in veel contact met anderen. Tijdens het schoonmaken kun je je oordopjes in doen en ga je rustig aan het werk gaan. Niemand die je ongevraagd stoort. Naast dat je zelf een fijn zakcentje verdient, help je meteen anderen met je werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan ouderen die zelf niet meer kunnen schoonmaken of grote bedrijven die hier geen tijd voor hebben. Je maakt hoe dan ook mensen blij.

Wil jij deel uitmaken van ons schoonmaakteam?

Ons ervaren team maakt o.a. schoon in kantoren, onderwijs, industrie, transport en grote publieke ruimten. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Voordelen van schoonmaken met ZWS:

  • Jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar!) in het schoonmaken van kantoren en bedrijven
  • Een écht familiebedrijf, betrouwbaar en authentiek
  • Hoge mate van flexibiliteit en professionaliteit in schoonmaakwerk

Solliciteren?

Zie jij dit bijbaantje wel zitten? Neem dan gelijk contact met ons op.  Wij zijn zowel telefonisch (071-589 71 43) als per mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) te bereiken.