Skip to content
Vergeet het onderhoud aan de bedrijfstuin niet

Laten we naast de schoonmaak van de binnen- en buitenkant van het kantoor ook zeker niet vergeten om de tuin rondom het pand mee te nemen in de jaarlijkse lente schoonmaak. De tuin van uw kantoorpand draagt immers ook bij aan het beeld dat bezoekers en/of klanten van u hebben bij het bezoek op locatie. ZWS verzorgt nu ook klein tuinonderhoud. Onkruid verwijderen? Het gazon maaien? Of de bestrating grondig reinigen? Wij doen het allemaal!

 

Klein onderhoud aan uw bedrijfstuin

Heeft u een tuin rondom uw bedrijfspand? Dan ontkomt u helaas niet aan periodiek onderhoud. Dit komt ieder seizoen weer terug. We hebben het hier over klein onderhoud, zoals het verwijderen van onkruid, het uitdunnen van borders, het reinigen van bestrating en het maaien van het gazon. Dit steeds terugkerende klein onderhoud kunt u nu ook aan ons overlaten. Wij onderhouden uw tuin zodat u zich kan focussen op het werk waar u écht goed in bent.

 

Voer periodiek tuinonderhoud uit

Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw tuin er in een mum van tijd weer netjes en verzorgd bijstaat.  Welke werkzaamheden hiervoor nodig zijn en hoe vaak dit uitgevoerd moet worden, bespreken wij vooraf met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om het tuinonderhoud volledig uit te besteden. Zo hoeft u het hele jaar niet naar de tuin om te kijken. Wel zo fijn toch?

 

ZWS voor tuinonderhoud

Niet gezegend met een stel groene vingers, of gewoonweg geen tijd om de tuin van uw bedrijfspand te onderhouden? Dan zijn wij er voor u! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn zowel telefonisch (071-589 71 43) als per mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) te bereiken voor eventuele vragen of een offerte aanvraag.

Solliciteer direct