Skip to content
Vergeet niet om voldoende desinfectie gel en mondkapjes in te slaan

Vergeet niet om voldoende desinfectie gel en mondkapjes in te slaan

Het moge ondertussen duidelijk zijn dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn. De scholen zijn weer begonnen, iedereen is weer terug aan het werk en het ‘normale leven’ wordt langzaamaan weer opgepakt. Waar de een naar het buitenland vertrokken is om de zon op te zoeken, is de ander uit voorzorg misschien wel thuis gebleven. Belangrijk is dat we nu met zijn allen weer de koppen bij elkaar steken en ons best blijven doen om het virus en vooral de verspreiding hiervan onder controle te krijgen en te houden. Dit lukt alleen als we het samen doen.

 

Bestel je mondkapjes en desinfectie gel

Twee eenvoudige handelingen die onderdeel zouden moeten zijn van onze dagelijkse routine: het dragen van een mondkapje op plekken waar het risico op verspreiding het grootst is en het regelmatig desinfecteren van de handen. Nu de regels weer enigszins versoepeld zijn, kan het zijn dat men deze handelingen een beetje links heeft laten liggen. Wij willen daarom het belang van deze maatregelen nogmaals goed benadrukken. U kunt nu uw mondkapjes en desinfectie gel bij ons bestellen. Doe dat en gebruik deze ook als voorgeschreven. Alleen zo krijgen wij het virus onder controle. Nu bij ons te bestellen: flesjes desinfectie gel (500 ml) per stuk voor 12,50 EU. Let op! OP=OP

 

Meer informatie of bestellen?

Wenst u meer informatie over onze producten of het belang van het gebruik hiervan? Wij gaan graag met u in gesprek. Wilt u nieuwe mondkapjes en/of desinfectie gel bestellen? Ook hiervoor kunt u eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch (071-589 71 43) als per mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) te bereiken.

Solliciteer direct