Skip to content
Kerstvakantie betekent grote schoonmaak op scholen

Over ongeveer een maand begint de kerstvakantie. Dit is dé perfecte tijd om uw school grondig schoon te maken. Het is op dit moment extra van belang, omdat het coronavirus helaas nog steeds een groot onderdeel van ons leven is. Wilt u ook met een frisse start het jaar 2022 beginnen? ZWS helpt u graag!

Flinke toename coronagevallen op de basisscholen

Uit de wekelijkse cijfers van het RIVM blijkt dat onder kinderen met basisschoolleeftijd het aantal coronabesmettingen het hardst stijgt. In de afgelopen week testten bijna 9,5 duizend kinderen positief. Dit is 85% meer dan de week ervoor.

RIVM Cijfers

Door de snelle verspreiding van het coronavirus is het extra belangrijk dat een school goed schoon wordt gemaakt. Dagelijks bevinden zich talloze leerlingen en leraren in het schoolgebouw en ligt een besmetting al snel op de loer. Met de kerstvakantie om de hoek is het dé juiste tijd om de klaslokalen te ontzien van bacteriën en vuil, zodat de leerlingen het nieuwe jaar weer in een frisse en schone school kunnen beginnen. ZWS zorgt graag voor een verfrissende start van 2022.

ZWS is dé specialist in het schoonmaken van scholen

Na de grote kerstvakantieschoonmaak is het belangrijk om dit te onderhouden. Vooral nu is het extra belangrijk om de ruimtes goed te reinigen met als reden om de hygiëne en veiligheid te kunnen garanderen. Wij adviseren dan ook om elke dag de stoelen, tafels, bureaus, toetsenborden, smart boards, deurklinken, dispensers, toiletten, speelgoed, spelletjes en knutselspullen, lichtschakelaars, telefoons, puntenslijpers, kranen, vloeren en gymtoestellen schoon te maken. ZWS is hierin gespecialiseerd en zorgt er graag voor dat uw school elke dag coronaproof wordt gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd. Dit om schimmels, bacteriën en virussen tegen te gaan.

ZWS maakt vakkundig en grondig schoon op basisscholen

Wij begrijpen volledig dat een schoonmaak meer is dan alleen een doekje over de tafels halen. Bij schoonmaken hoort een professionele aanpak en de specifieke details. Wij zijn daarom graag uw partner op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Mail naar: info@schoonmaakbedrijfzws.nl of bel naar 071 – 58 97 143

Solliciteer direct