Skip to content

Glasbewassing

Ook voor glasbewassing bent u bij ZWS aan het juiste adres. Of het nu gaat om glasbewassing van uw winkel, kantoor, bedrijfspand, sportvereniging of school. Wij laten uw ramen zowel aan de binnen- als de buitenkant weer helder stralen. Voor hoog- of laagbouw en/of ramen die moeilijk te bereiken zijn, bieden wij een passende oplossing.

ZWS voor een glashelder resultaat

Onze werkwijze is glashelder: kwaliteit en veiligheid, daar draait het om. De glasbewassing van ZWS wordt uitgevoerd door professionele en gemotiveerde glazenwassers, met als eindresultaat streeploos gewassen ramen. Daarnaast werkt ZWS altijd, ongeacht de situatie, conform de laatste veiligheidseisen. Op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn, werken wij met ladders, telescoopsysteem of hoogwerkers.

Glasbewassing in Leiden en omstreken

ZWS is uw partner voor glasbewassing in de regio Leiden, Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Delft en Rotterdam. Zowel binnen- als buitenglas kan door ons gereinigd worden, periodiek of eenmalig. De keuze is aan u. Wilt u naast uw ramen ook uw gevel laten reiniging? Ook gevelreiniging behoort tot onze schoonmaakdiensten.

Vragen over glasbewassing

Heeft u vragen of wilt u meer weten over glasbewassing door ZWS? Neem contact op of vraag een offerte aan.