Skip to content

Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen? ZWS geeft de gevel van uw bedrijf, kantoor, winkel, sportvereniging of school een langere levensduur en een frisse uitstraling.

De gevel is niet alleen het aangezicht van uw pand, maar beschermt ook uw gebouw. Omdat een gevel na verloop van tijd door uitlaatgassen, weersinvloeden of graffiti kan worden aangetast, is het van belang dat deze goed en regelmatig onderhouden wordt. ZWS reinigt uw gevel, verwijdert aanslag of vervuiling en zorgt ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Voordelen van goede gevelreiniging

Wanneer u investeert in gevelreiniging, zult u zien dat de totale waarde van het pand gelijk zal stijgen. Doordat het uiterlijk van uw (bedrijfs)pand opgefrist wordt, ziet het er weer als nieuw uit. Daarnaast zorgt goede gevelreiniging ervoor dat uw kantoorpand beter beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf. Te denken valt bijvoorbeeld aan bepaalde weersomstandigheden, graffiti, bacteriën en andere schadelijke stoffen. Investeren in goede gevelreiniging zorgt ook meteen voor een gezonder binnenklimaat. Een goed gereinigde gevel gaat uiteraard ook langer mee. Wanneer u dit niet onderhoudt zal vuil van buitenaf zich hechten aan het materiaal van uw gevel en deze aantasten.

Mogelijkheden voor gevelreiniging

De gevelreiniging mogelijkheden zijn:

  • Hogedrukreiniging van gevels;
  • Graffiti verwijderen en preventieve beschermlaag aanbrengen;
  • Gevelconservering en gevelbescherming;
  • Gevelreiniging voor grote projecten.

Graffiti van uw gevel verwijderen

Graffiti vormt in veel steden een groot probleem. Wanneer er graffiti op uw gevel is gespoten, gaat dit er meestal niet zomaar weer af. Ons ervaren team heeft de kennis en ervaring in huis om de graffiti tot het laatste stipje te verwijderen. Voor elk soort graffiti heeft ZWS een goede methode om het schoon te maken.

Gevelreiniging door ZWS

Is uw gevel toe aan een reinigingsbeurt? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.