Skip to content
Gevelreiniging draagt bij aan een mooi visitekaartje

Wij hebben al verschillende artikelen geschreven over het belang van goede schoonmaak binnen kantoor. Maar de buitenkant van het kantoorpand is natuurlijk minstens zo belangrijk. Dit is immers de eerste indruk die je klanten van je hebben. Het is dus zaak om ook zeker zorg te dragen voor een schone buitenkant van het kantoor. Dit kan je realiseren door te investeren in jaarlijkse gevelreiniging. ZWS brengt je graag op de hoogte van de voordelen van goede gevelreiniging. Lees je mee?

 

Voordelen van goede gevelreiniging

Wanneer je investeert in gevelreiniging, zal je zien dat de totale waarde van het pand gelijk zal stijgen. Doordat het uiterlijk van je (bedrijfs)pand opgefrist wordt, ziet het er weer als nieuw uit. Daarnaast zorgt goede gevelreiniging ervoor dat je kantoorpand beter beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf. Te denken valt bijvoorbeeld aan bepaalde weersomstandigheden, graffiti, bacteriën en andere schadelijke stoffen. Investeren in goede gevelreiniging zorgt ook meteen voor een gezonder binnenklimaat. Een goed gereinigde gevel gaat uiteraard ook langer mee. Wanneer je dit niet onderhoudt zal vuil van buitenaf zich hechten aan het materiaal van je gevel en deze aantasten.

 

De gevel is niet alleen het aangezicht van je (bedrijfs)pand, maar beschermt daarnaast ook het gebouw. Omdat een gevel na verloop van tijd door uitlaatgassen, weersinvloeden of graffiti kan worden aangetast, is het van belang dat deze goed en regelmatig onderhouden wordt. Een gevel die gereinigd en geïmpregneerd is, gaat jarenlang mee. Uiteindelijk is dit natuurlijk winst voor je portemonnee.

 

De mogelijkheden van gevelreiniging door ZWS

Wanneer je kiest voor een gevelreiniging door ZWS, zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Hogedrukreiniging van gevels
  • Graffiti verwijderen en preventieve beschermlaag aanbrengen
  • Gevelconservering en gevelbescherming
  • Gevelreiniging voor grote projecten

 

Gevelreiniging door ZWS

Is jouw gevel toe aan een reinigingsbeurt? Of heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn zowel telefonisch (071-589 71 43) als per mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) te bereiken.

Solliciteer direct