Skip to content
Duurzaam en milieuvriendelijk schoonmaken

De aarde warmt op en hierdoor verandert ons klimaat. Het is belangrijk dat dit niet erger wordt. Duurzaam en milieuvriendelijk leven is een must. Iedere kleine stap helpt, duurzaam schoonmaken is hier één van.

Verantwoord schoonmaken

Voor alle branches is duurzaam en milieuvriendelijk werken steeds belangrijker. Ook in de schoonmaakbranche wordt gewerkt met het oog op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klanten hechten veel meer waarde aan duurzaam ondernemen en hierdoor is er een flinke omslag geweest wat betreft het gebruiken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. ZWS is zich zeer bewust van deze verantwoordelijkheid. Dit is de reden dat wij gebruik maken van producten en materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

ZWS maakt milieuvriendelijk schoon

Een ander woord voor groen schoonmaken is schoonmaken op een milieuvriendelijke manier. ZWS gebruikt schoonmaakmiddelen die veel minder chemicaliën bevatten en biologisch afbreekbaar zijn. De handdoekjes en toiletpapier die ZWS levert zijn voorzien van een Europees Ecolabel en zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast rijdt ons personeel in een elektrische auto naar onze klanten en gaan op een ergonomische verantwoorde manier te werk waarbij hun gezondheid niet in gevaar komt. Bij ons staan de woorden duurzaam schoonmaken centraal. Tijdens het schoonmaken worden milieuvriendelijke schoonmaakproducten gebruikt die niet schadelijk zijn voor het milieu. Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf dat milieuvriendelijk schoonmaakt? ZWS staat graag voor u klaar.

Duurzame schoonmaakmaterialen

Tijdens het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden maakt ZWS gebruik van duurzame en biologische schoonmaakmiddelen. Het sanitair wordt schoongemaakt door Sanitair + San Organic. Dit schoonmaakmiddel verdrijft stank en maakt schoon door middel van micro-organismen. ZWS werkt veel met microvezeldoeken omdat bij dit materiaal vet en olie goed hecht aan de vezels en hierdoor geen gebruik hoeft gemaakt worden van reinigingsmiddelen om het vet los te krijgen. Ook tijdens het schoonmaken van droge oppervlakken komt de microvezel doek goed van pas. De doek kan namelijk statisch worden geladen waardoor de stofdelen naar de doek getrokken worden. De schoonmaakspecialisten van ZWS maken uw bedrijfsruimtes effectief en snel schoon.

Wilt u investeren in een duurzame kantoorreiniging? Dan zijn wij er voor u! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn zowel telefonisch (071-589 71 43) als per mail (info@schoonmaakbedrijfzws.nl) te bereiken voor eventuele vragen of een offerte aanvraag.