Skip to content
De lente hangt in de lucht: Tijd voor een grote schoonmaak!

Na een aantal dagen met een gevoelstemperatuur ver onder het vriespunt lijkt het er nu eindelijk op dat het mooie lente zonnetje in aantocht is. De donkere dagen zijn voorbij en we krijgen weer te maken met bloeiende perken en langzaam groenkleurende bomen. Toch brengt de lente ook altijd een soort onrust met zich mee. Lentekriebels zorgen ervoor dat u alles weer netjes aan kant wil brengen en schoon gaat maken. Zo ook uw bedrijfspand. Een kleine tip van onze schoonmakers: begin met de buitenkant en start met het reinigen van de ramen. Schone ruiten zorgen voor een verzorgde look van uw bedrijfspand en dragen bij aan het mooie visitekaartje naar uw klanten toe.

 

Waarom is glasbewassing van belang?

Schone ramen zijn, wat ons betreft, heel belangrijk. Niet alleen voor de look van het pand, maar ook voor het onderhoud van het glas. Slecht onderhouden glas kan namelijk gaan etsen. Houdt ramen schoon om beschadigingen op lange termijn te voorkomen. Door regelmatig goed en grondig de ramen te laten reinigen voorkomt u grotere kostenposten in de toekomst.

 

ZWS voor een glashelder schoonmaakresultaat

Of het nu gaat om glasbewassing van uw winkel, kantoor, bedrijfspand, sportvereniging of school. Wij laten uw ramen zowel aan de binnen- als buitenkant weer helder stralen. Ook voor hoog- en/of laagbouw of ramen die moeilijk bereikbaar zijn, bieden wij een passende oplossing. Onze werkwijze is glashelder: kwaliteit en veiligheid, daar draait het om. Wij beschikken over een team van professionele glazenwassers en werken conform de laatste veiligheidseisen. Op moeilijk bereikbare plaatsen gaan wij te werk met ladders, telescoopsystemen en hoogwerkers.

 

Glasbewassing in Leiden en omstreken

ZWS is uw partner voor glasbewassing in de regio Leiden, Haarlem. Amsterdam, Den Haag, Delft en Rotterdam. Wij reinigen zowel binnen- als buitenglas. Dit kan periodiek of eenmalig. Aan u de keuze. Wilt u naast uw ramen ook de gevel van uw pand laten reinigen? Ook gevelreiniging behoort tot een van onze schoonmaakdiensten. Neem direct contact op of informeer naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar info@schoonmaakbedrijfzws.nl of te bellen naar 071 – 589 71 43. Onze collega’s staan voor u klaar!

Solliciteer direct