Skip to content
Bouwoplevering schoonmaken

Na een grote verbouwing of vlak voor de oplevering van een nieuw(bouw) pand is het laatste, maar zeker niet het onbelangrijkst de finale schoonmaak. Tijdens het klussen ontstaat er enorm veel vuil, rommel en niet te vergeten stof. Het is belangrijk dat sporen van de bouw niet meer zichtbaar zijn, u wilt immers voorkomen dat de aandacht naar de bouwresten gaat. Vaak is het schoonmaken na een verbouwing een grote en intensive klus waarbij u zorgvuldig te werk moet gaan. Het is daarom belangrijk dit vakkundig en professioneel wordt opgepakt.

Een warm welkom met opleveringsschoonmaak

Laat een goede indruk achter en geef uw opdrachtgevers direct een goed gevoel. Uw pand zal stralen door het netjes en schoon op te leveren na de verbouwing of renovatie. Het is dan ook noodzakelijk dat alle stof en bouwresten zorgvuldig worden verwijderd. Dit vraagt om een professionele aanpak met speciale reinigingsmiddelen. Wij ontzorgen u graag bij deze intensieve en tijdrovende klus. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk hoekje van het pand te vinden en zorgen wij dat het pand er op zijn best uitziet.

Wat houdt bouwschoonmaak bij oplevering in?

Afhankelijk van de staat van het pand na een verbouwing, renovatie of zelfs na een verhuizing kijken wij graag met u mee welke werkzaamheden verricht moeten worden. Na een verhuizing zal u naar waarschijnlijkheid geen last hebben van resten verf- kit- en cementresten of beschermfolie van deuren en wandcontactdozen, terwijl dit na een grondige renovatie zeer waarschijnlijk is. Naast het stofvrij maken van uw pand en het verwijderen van het laatste (bouw)afval nemen wij ook het schoonmaken van alle ramen, ventilatieroosters, vensterbanken, kozijnen en al het sanitair op ons.

Professionele schoonmaak van vastgoedobjecten

Wij verzorgen de professionele schoonmaak bij uiteenlopend onroerend goed. Zo maken wij niet alleen (nieuwbouw)woningen en bedrijfspanden schoon, maar zult u ons ook vakantieparken en scholen zien schoonmaken na een grondige renovatie. Elk pand ziet er namelijk mooier uit als het schoon is en daar zetten wij ons voor in!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bouwschoonmaak

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen met het schoon opleveren na verbouwen of renoveren? Wij denken graag met u mee! Neem gerust vrijblijvend  contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 071-589 71 433 of mail naar info@schoonmaakbedrijfzws.nl  voor eventuele vragen of een offerte-aanvraag.

Solliciteer direct