Skip to content
Luca strijdt tegen kanker tijdens Alpe d’HuZes 2024

Onze collega Luca gaat in juni 2024 meedoen aan Alpe d’HuZes. Bij dit unieke sportevenement zetten deelnemers zich fietsend, hardlopend of wandelend in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit geld is voor onderzoek naar kanker en voor verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Luca vertelt zelf over zijn motivatie om deel te nemen aan dit goede doel.

“Ik ben mijn opa en oma verloren aan de verschrikkelijke ziekte kanker. Ter nagedachtenis aan hen en natuurlijk aan alle vele anderen die deze ziekte niet konden overwinnen, wil ik de Alpe ‘dHuZes zo vaak mogelijk beklimmen met de fiets. Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding, zodat zij dit kunnen inzetten bij de ontwikkeling van kankeronderzoek. Met meer en beter onderzoek naar kanker kunnen we in de toekomst hopelijk meer levens redden. Bovendien hoop ik mijn opa en oma, waarvan ik weet dat zij vanboven met me meekijken, trots te maken.”

Steun Luca zijn deelname

“Ik zou het geweldig vinden als u mij wilt steunen in mijn deelname en missie om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF in de strijd tegen kanker. Via onderstaande link komt u op mijn deelnemerspagina. Wilt u mijn donateur zijn?”

Solliciteer direct