Skip to content
3 voordelen van werken in de schoonmaaksector

De vraag naar een schoon kantoor, bedrijfspand of overheidsgebouw, blijft door de jaren. Het is daarom niet gek dat er al meer dan 300.000 mensen schoonmaken als beroep kiezen. Wil jij weten wat de voordelen van schoonmaker als beroep zijn? Lees dan snel verder!

Flexibele werktijden

Bij de meeste schoonmaakbedrijven is het mogelijk om zelf aan te geven wanneer het jou uitkomt om te komen werken. Werk jij graag in de middag? Dan roosteren wij je in de middagen in. Flexibiliteit staat in de schoonmaakbranche centraal en ZWS doet daar ook alles aan om jou daarin zo goed mogelijk in tegemoet te komen.

Schoonmaken op diverse locaties 

Naast dat jij flexibele werktijden hebt, is het ook een groot voordeel dat geen dag hetzelfde is. Saai wordt het dus nooit! Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij in de vroeg in ochtend een kantoorpand schoonmaakt voordat de werknemers beginnen en s’ avonds de klaslokalen van een grote school schoonveegt en poetst als de leerlingen vertrokken zijn. Ook vindt ZWS het belangrijk dat uw werk niet te ver weg is en houdt daarom altijd rekening om schoonmaakklussen zo dicht mogelijk bij jouw huis te plannen, zodat jij met jouw fiets of bus naar het werk kan!

Goed salaris 

Salaris is natuurlijk ook een belangrijke factor waarom mensen kiezen voor een bepaald beroep, naast dat je het beroep leuk vindt om te doen. Als je werkt in de schoonmaakbranche profiteert jij van de sterke primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook voor jongeren die op zoek zijn naar een vakantiebaan of bijbaan voor in de weekenden of avonduren is dit de schoonmaakbranche een aantrekkelijke keuze. Je hebt een goed salaris, relaxte werktijden en genoeg tijd om met vrienden af te spreken.

Geïnteresseerd in een baan als schoonmaker?

ZWS is een regionaal opererend familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. We hebben verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. Onze klanten zijn allemaal gevestigd in Noord- en Zuid-Holland.

Heb je interesse? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kirsten of Carola Onderwater op 071-5897143.

Solliciteer direct