Skip to content
3 redenen waarom schoonmaken de beste bijbaan voor jou is!

Horeca, vakkenvullen, promotiewerk of werken in een callcenter. Het zijn allemaal leuke banen, maar het kan leuker! Wil jij extra bijverdienen naast jouw studie? Word schoonmaker bij ZWS! Hieronder een paar redenen waarom schoonmaken de ideale bijbaan is voor jou.

Goed te combineren

In de buurt van Leiden zijn er op diverse plekken schoonmaakklussen te vinden op bijna elk moment van de dag. Bij ZWS is het mogelijk om aan te geven welke dagen jij in de week beschikbaar bent. Voor een paar uur in de week kan dit al. Bij ZWS vinden wij studeren belangrijk en stimuleren wij jou om altijd je studie voor te laten gaan. Jij hoeft je dus nooit bezwaard te voelen als het een week niet goed te combineren is, omdat jij een tentamenweek hebt of op vakantie gaat. Wij zijn al blij met de paar uurtjes dat jij meewerkt.

Zelfstandig werken

Naast dat je flexibel bent met je werktijden en het goed te combineren is met je studie, heb jij de mogelijkheid om zelfstandig aan het werk te gaan bij ZWS. Bij de meeste bijbaantjes is het zo dat iemand altijd met je meekijkt of dat jij targets moet halen, bij ons is dat net even wat anders en relaxter. Natuurlijk hebben wij een aantal schoonmaakregels en heb jij een aantal taken te doen, maar dat komt allemaal goed.

Goed salaris 

Het is voor jou als student natuurlijk fijn als je ook goed betaald wordt voor het werk wat je doet. Voor jongeren is een bijbaan in de schoonmaakbranche aantrekkelijk, omdat je flexibel bent, het goed betaald, je veel vrijheid krijgt en zelfstandig te werk gaat.

Bijbaan in de schoonmaakbranche iets voor jou?

Ben jij na het lezen van de voordelen enthousiast geworden over deze bijbaan? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij willen jou heel graag toevoegen aan ons enthousiaste team van schoonmakers. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste bijbaan vacatures

Solliciteer direct